Termékeink  
Termékeink  
Kosár
A kosár jelenleg üres
 Termékek  ENGEDÉLYMENTES  Légpuska

Daystate Wolverine C type légpuska 5,5 mm

Személyes vásárlás
Gyártó: Daystate
Termékkód: GB-AG-00598
569 990 Ft
( 448 811 Ft + 27% ÁFA)
Termék leírás

Daystate Wolverine C type légpuska 5,5 mm
Daystate Wolverine, amikor az angol következetesség találkozik az olasz dizájnnal és innovációval.
Példátlan 7 éves fejlesztésen keresztül sikerült egy teljesen megújult, de a Daystate stílusához illeszkedő modellt alkotni, egy kiváló vadászpuskát, ami pontos és nagyteljesítményű így pontlövészetre is kiválóan megfelel. A Wolverine alkotói brit és olasz tervezőkből és mérnökökből álló lelkes és kitartó csapat, amely egyesítette a több, mint 30 éves légfegyver gyártás során szerzett tapasztalatot a több, mint 60 éves shotgun gyártási tapasztalattal megalkotva a Wolverine légpuskát, egy teljesen új generációs fegyvert.
Mint a névadója, a rozsomák (wolverine) igazi magányos vadász, meglepi a fácánokat, fajdokat, nyulakat de akár a nagyobb és gyorsabb állatokat is legyűri, mint a róka. Természetesen itthon vadászatra nem használható, de bukócélok kilövésével az élmény közel azonos lehet.
A légpuska számos újítást tartalmaz, táras, többlövetű kialakítású. A kialakítás olyan, hogy megakadályozza a rátöltést, azaz nem tölthető rá újabb lövedék a már betöltött lövedékre. A gyártó azt tartotta szem előtt a tervezésnél, hogy a légfegyver kezelése ugyan olyan legyen, mint az éles fegyverek kezelése. Nem titkolt szándék, hogy így kifejezetten az éles fegyverekhez szokott amerikai vásárlóknak akarnak kedvezni, hiszen a fegyverhasználat ugyanaz. Fontos szempont volt a biztonság, a légfegyver ugyanazt a biztonsági szintet képviseli, mint egy éles fegyver.
A Wolverine puskáknak 3 változata létezik, a B, a C és a 303. A 303 jelölés a kalibert jelöli, kifejezetten az amerikai piacra szánt 7.62 mm kaliberű modell a 303. A 303-at típus rendelhető, de megfontolandó, hogy hazai szabályozást figyelembe véve mennyire használható.

A B változat felépítésében megegyezik a 303-as kivitellel (kivéve a légtartályt), de kaliberben a sokkal elterjedtebb 4.5 és 5.5 méretben kapható. Légtartályának kapacitása hatalmas, 400 vagy 500 cm3, ezzel a kapacitással akár 300 lövés is leadható, de 7.5J teljesítménnyel 600 vagy annál is több.

A C változat talán a legelegánsabb modell. Az előagy szakítva a Daystate évtizedes hagyományaival kiváló minőségű műanyagból készült, PA66 ballisztikus poliészerből, ami egyedi külsőt kölcsönöz a puskának. Az előagy egy szereléksínt is magába foglal, így bipod minden további kiegészítő nélkül egyszerűen felszerelhető a puskára.

A Wolverine C type légpuska tulajdonságai:

Kaliber: 5.5 mm
Tárkapacitás: 10 db
Huzagolt Lothar Walther cső
Légtartály kapacitása: 300 cm3
Töltőnyomás: 170 - 220 bar
Csőtorkolati sebesség: 325 m/s (gyári értéken)
Csőtorkolati sebesség:

Termék változatok
Brocock Concept légpuska 5,5 mm
Személyes vásárlás
Cikkszám: GB-AG-00403

219 990 Ft
Csak személyesen vásárolható
Daystate Huntsman Regal XL légpuska 5,5 mm
Személyes vásárlás
Cikkszám: GB-AG-00397

419 990 Ft
Csak személyesen vásárolható
FX Verminator MKII légpuska 5,5 mm
Személyes vásárlás
Cikkszám: GB-AG-00553

445 990 Ft
Csak személyesen vásárolható
Tell LG M.400 F légpuska 4,5 mm
Személyes vásárlás
Cikkszám: 22112045

79 550 Ft
Csak személyesen vásárolható
Termék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.
Kosár tartalom
A kosár jelenleg üres

Legújabb termékek
Iray Xaim SCL35 hőkamera céltávcső
Iray Xaim SCL25 hőkamera céltávcső
GSCI Quadro-S Fusion céltávcső - hő...
Pulsar Digisight Ultra N450 digitális...
Pulsar Digisight Ultra N455 digitális...
Yukon Sightline N475 éjjellátó célt...

FIGYELEM!
A Pagony Vadász és Önvédelmi Bolt weboldala fegyverekről tartalmaz tájékoztatást kizárólag arra jogosultaknak!
Kérjük, hogy kizárólag abban az esetben lépjen be honlapunkra, amennyiben Ön szakmai célú látogató, viszonteladó, illetőleg fegyverek felhasználásával jogszerűen, hivatásszerűen foglalkozó személy!
Felkérjük minden más esetben hagyja el oldalunkat mivel az itt található információk csak is kizárólag szakmai felhasználók részére látogatható!
Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy!